söndag, januari 24, 2010

Saker som gör städning roligare

Men bort med snön nu då, vi fattar grejen. Det är vitt å fint och sånt, alla måste ha långkallingar o.s.v. Ja ja, även jag, ok tar på mig långkallingar imorgon så kan vi dra ett streck över dethär sen, ok? Köra lite vår..

Nä, städa lite kanske..

Fika i västra hamnen

Tjejen i rosa är inte med oss...

lördag, januari 09, 2010

fredag, januari 08, 2010

tisdag, januari 05, 2010

Pättza!


Tydligen blivit stammisar på det italienska stället, Pasta & Co. Varit här varje dag nu i 5 dagar typ.. Puss hej

Kyla skumpa


1 kg is borde göra jobbet.

Idag har varit en dag av total relax, har visserligen varit ute och tumlat runt i vågorna några gånger. Dock utan bräda, skyller fortfarande på att jag har ont i musklerna bakom revbenen. Kommer säkert ångra mig när jag kommer hem att jag inte gav 110%... Men men, vad är väl en bal på slottet...

Snart är skumpan kall nog av avnjutas på balkongen, det blir fint!

Kram kram

måndag, januari 04, 2010

TOFU-macka!


Vi hittade tofu i en butik och byggde oss mackor, jäkligt gott!

söndag, januari 03, 2010

Stackars


Lilla gumman trampade på något vasst när hon var ute och surfade. Gjorde tydligen jäkligt ont, efter 30 min med is på utan förbättring tog vi en tur till doktorn som grävde lite i hålet utan att hitta något, paketerade stortån och skrev ut lite olika färgglada piller som verkar fungera. Nu väntar vi på mat vid hotellrummet. Vilken otur!

Surf Surf Surf


Dagarna här i Hikkaduwa börjar kännas som rutin. Surfa, frukost, vila, surfa, lunch, vila, surf, middag, sova... Även om det inte alltid blir surf mellan måltiderna på grund av vågstatus eller antal folk i vattnet så kretsar ändå tankarna kring surf.. Ska även tilläggas att surfet inte går speciellt bra, iallafall inte för herr Brännvall. Så frustrerande att inte vara bra på något och vill inte hålla på att fånga vågor i skummet som tydligen är sättet att lära sig på. Och ger man sig iväg för att "learning what not to do by doing it" får man genast massa konstiga blickar som jag tyder som "vad gör du här" eller "vad håller du på med".. Och visst med all rätt säkert, men ändå!.. Saknar mina longboards (på hjul!). Fru Brännvall däremot, där har vi en som inte ger sig i första taget som även syns på bilden här..

fredag, januari 01, 2010

Coconöt


Slurp! Men det smaka bara vatten. Konstigt!

I brist på vågor


så planeras vårat "nya" hem in i minsta detalj. Utöver det väntar vi på var sin mangojuice mumms!

2010 fotofixed


Första inlägget för det nya året.

Lyckades äntligen ansluta till ett trådlöst nätverk i vårt hotellrum, men den enda plats där signalen är stark nog är 0,5m framför toastolen ca 1,5m över golvet. Så det är inte en så ergonomis ställning. Sen är ett annat problem att datorn (asus eee 901) jag har med har lite svårt att hantera luftfuktigheten här, en massa knappar på tangentbordet har slutat fungera och oftast startar den inte alls. Har en teori, eftersom datorn blir ganska varm så bildas det förmodligen en massa kondens när den stängs av och svalnar i denna höga luftfuktighet som vi har här. Hjälper nog inte att datorn förmodligen är full med smulor och skit.. Blir mycket klipp o klistra.. Men äventyret på toaletten i morse var tillräckligt för att kolla det viktigaste, pengar och alla goa kompisars bloggar, kul o se vad alla håller på med :)

Sen gårdagens powernap runt 2100 gjorde att vi nästan missade tolvslaget, men jag tog mig upp halv tolv och gick en sväng för att återvända till min fortfarande väldigt trötta fru lagom till tolvslaget.

Puss