lördag, juli 25, 2009

Vi torkar kattis kläder


och sträcker på benen.. Många kisspauser blir det på 130 mil.. Ligger lite back på sömnkontot nu, och jag vill inte sova med hundhår.. Jobbigt läge..

Kameror


Både på vägen och i bilen.. Mycket att hålla reda på!

En chans fick vi


att se bra ut. Ingen han med att kamma sig.. 33 mil till Luleå..

88888 km


En stor dag för golfen.. Och vi har åkt snart 100 norr om Göteborg...

Någon stans i sverige


Försöker sova, som bilden illustrerar, men det är inte så lätt... Och snart är det min tur att köra.. Hur som helst, så om någon missat det är jag 1 vecka från den stora dagen och jag inte längre kommer bära namnet Larsson. Ett namn som har känat mig väl i nästa 30 år. Det har varit ganska mycket Larsson, lite Larsa och ibland Lasse i fotbollssammanhang Larzonov och första smeknamnet i skolan Latis, sådär nöjd med den.. Har fått order om att försöka sova igen.. Over And Out!

onsdag, juli 15, 2009

Växjö levererar


Typ veganburgare skulle jag tro om den beställs utan dressing. Detta var i mitt fall mer tur än skicklighet, bra blev det iallafall...

Nu buss från Växjö till Oskarshamn. Bussgubben skojade och sa att båten inte gick idag, det sa han till alla. Jag ber till gud (eller nä det gör jag inte) att jag inte utvecklar samma torra humor..

Verkar vara lite gött åskväder på gång här.. Intressant..

En tråkig bild


Som avspeglar hur tråkigt jag har det just nu.. Jag har alltså lämnat den trygga öresundsregionen och rör mig med tågets hastighet mot Gotland. Men tåget är i tid så jag ska kanske vara nöjd :-)

Mot jobbet


Med mycket på ryggen... Kort dag sen åka med skämttrafiken mot gotlandsfärjan, eftersom det är sommar så är det tydligen okej för dom att vara helt värdelösa.. För er som inte är ifrån skåne så pratar jag om skånetrafiken, företaget som tycker det är för många som pendlar kommunalt och uppmanar folk att ta bilen istället..